Adana’da bir markete giren ve sarhoş olduğu görülen hırsız, iş yeri sahibi arkasını döndükçe ne bulduysa çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi Dervişler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ramazan Kaya’nın işlettiği markete gelen ve sarhoş olduğu anlaşılan kişi, alışveriş yapmak istedi. Market sahibi arkasını döndüğünde tezgahın üzerindeki çakmak, el feneri, müzik çalar gibi eşyaları cebine koymaya başladı. Şahıs tezgah önünde market sahibi her arkasına döndüğünde ne bulursa cebine attı.

Sarhoş hırsız daha sonra da marketten hiçbir şey satın almadan ayrılıp gitti. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Şahıs gittikten sonra hırsızlık olayını fark eden Kaya, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra durumu polise bildirdi.

İş yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra hırsızlık zanlısının İbrahim Y. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan İbrahim Y. güvenlik kamerasının görüntülediği kişinin kendisi olmadığını söyledi.

Zanlı ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.