Sarıyer’de park halindeki aracından indirilerek tabancayla öldürülen Ferdi Özmen’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.

Sarıyer İstinye Mahallesi’nde Ferdi Özmen (30), park halindeki aracına bindikten hemen sonra bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vurulmuştu. Çevredeki vatandaşlar tarafından Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılan Özmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Ardından Ferdi Özmen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Beşiktaş Belediye meclis üyesi emekli öğretmen ve amcası olduğu öğrenilen Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi’ndeki bir restoranda yemek yediği öğrenilen Ferdi Özmen’in cenazesi Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.

Adli Tıp Kurumu önünde oğlunun cenazesini bekleyen acılı anne Gülnaz Özmen, “Katilleri kim ise, amcası ise, kardeşi ise de bulunmasını istiyorum. Ben cumhurbaşkanıma da, başbakanıma da sesleniyorum. Çocuğumun katili kim ise bulacaklar. Gencecik 30 yaşında çocuğum kara toprağa girdi” dedi.

Öte yandan, cenaze aracının çıkışı sırasında öldürülen gencin yakınları fenalık geçirerek yere yığıldı. Özmen’in memleketi Ordu’nun Kabadüz beldesinde Yeşilyurt Köyü’nde defnedileceği belirtildi.