İstanbul Boğaziçi Köprüsü çıkışında motosikletle yaptığı kaza sonucu şehit olan polis memuru Samet Keleş’in cenazesi memleketi Samsun’a getirildi.

İstanbul-Boğaziçi Köprüsü Edine istikameti Beşiktaş-Ortaköy yol ayırımında dün gece saat 22.00 sıralarında kullandığı 34 A 43619 plakalı motosiklet ile Boğaziçi Köprüsü çıkışında bariyerlere çarparak şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Samet Keleş’in naaşı, Samsun-Çarşamba Havaalanı’nda törenle karşılandı. Karşılama törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, askeri ve polis erkanı, şehidin babası Saffet Keleş, annesi Melek Keleş, kardeşleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda akrabaları katıldı.

Getirildiği uçaktan Türk bayrağına sarılı naşı cenaze aracına götürülürken aile yakınları şehidin ardından gözyaşı döktü. Cenaze aracına konulan şehidin naşı Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Aşağıesenli Mahallesi’ne götürüldü.

Şehit polis memuru Keleş’in naaşı, yarın Aşağıesenli Mahallesi’ndeki öğle namazı sonrasında düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.