Şişli’de kimliği belirsiz şüpheli bir şahıs Kadri Abat isimli vatandaşı ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaşanan silahlı saldırı işyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şişli Gülbahar Mahallesi Galata Deresi Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 01.30 sıralarında Kadri Abat isimli şahıs aracıyla cadde üzerinde bulunan bir restauranta çorba içmek için geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz şüpheli bir şahıs Kadir Bayat’ı gittiği restauranta kadar takip etti. Restauranta giren Kadri Abat’ın peşinden gelen şüpheli şahıs, Abat’tan dışarı çıkmasını istedi. İki taraf arasında içerde başlayan sözlü tartışma dışarıya kadar sürdü. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli şahıs belindeki silahı çıkararak Kadri Abat’a çok sayıda ateş etti. Vücudunun birçok yerine isabet eden kurşunlar sonucunda ağır yaralanan Kadri Abat olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Meydana gelen silahla yaralama restauranta ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Şüpheli şahsın Kadri Bayat’a silahla ateş etmesi ve olay yerinden kaçması kameralar tarafından an be an kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şüpheli şahısların bulunması için arama çalışması başlatıldı.