Ankara’da bir kadına, parkta beklediği esnada bir adam otomobiliyle yaklaşarak, "Sivil polisim" dedi. Kadını ikna eden adam, kendisini tenha bir bölgeye götürerek, tecavüz ve gasp etti.

Sincan Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran bir kadın, parkta beklediği esnada bir adamın arabayla yanaştıktan sonra "Sivil polisim" diyerek kendisini tenha bir bölgeye götürdüğünü, zorlamayla ters ilişkiye girdiğini ve parasını aldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Şüpheli, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında yakalandı.

"BOZUNTUYA VERME, ARABAYA BİN"

Edinilen bilgiye göre, Sincan Emniyet Müdürlüğü’ne gelen F.A., bir parkta beklerken yanına bir aracın yaklaştığını ve içindeki adamın kendisini "Sivil polis" olarak tanıttığını söyledi. İddiaya göre, yanına yaklaşan adamın kendisine "Bozuntuya verme. Sivil polisim. Kadınları takip ediyorum. Arabaya bin" dediğini belirten F.A., araca bindiğini ve bölgedeki jandarma poligonuna yakın, tenha bir yere götürüldüğünü söyledi. Adamın orada "Ya para vereceksin ya da kendini bana zorla teslim edeceksin" dediğini belirten kadın, adamın kendisiyle ters ilişkiye girdiğini ve aynı parka geri bırakıldığını iddia etti.

F.A., olaydan iki gün sonra adamın aradığını ve aynı parkta buluştuklarını belirtti. Adamın yanında başka bir adam daha olduğunu belirten kadın, o adamın da kendini "Sincan Emniyet Amiri" olarak tanıttığını ifade etti. Bu kez o adamla ters ilişkiye girmek zorunda kaldığını söyleyen F.A., kendilerini geri bırakırlarken 30 TL’sini de aldıklarını iddia etti.

BİR KEZ DAHA ARADI

Son olaydan 3 gün sonra adamın kendisini bir kez daha aradığını söyleyen F.A., adamla buluştuklarını ve adamın kendisine "Cezalarını ben ödüyorum. 270 TL cezan var. Para ver" şeklindeki sözleri üzerindeki 50 TL’yi alıp "Haftaya 200 TL daha getir" dediğini öne sürdü.

F.A., bu kez Sincan Emniyeti’ne gelerek, kendisiyle zorlamayla ters ilişkiye girdiği ve parasını aldığını iddia ettiği kişiden davacı ve şikayetçi oldu. Polis, iddialar üzerine harekete geçerek, şüpheli şahsı yakaladı. Şüpheli şahıs, kadını tanıdığını ancak hiçbir zaman polis olduğunu söylemediğini öne sürdü.

Diğer şahsın da yakalanması için çalışma başlatan polis, konu ile ilgili yakalanan şüpheli adamı adli işlemlerini yaptıktan sonra savcılığa sevk etti.