Konya’nın Karatay ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden iki çocuğun, hastanede tedavi gören anneleri Gülsüm Eroğlu da 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 27 Kasım tarihinde merkez Karatay ilçesi Köseali mahallesinde ikamet eden cami imamı Mesut Eroğlu (29), eşi Gülsüm ve çocukları iki aylık Mahir Erdem ile 4 yaşındaki Nisa Eroğlu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Kendilerini merak eden mahalle muhtarı tarafından evlerinde hareketsiz bir şekilde bulunan aile, ambulansla Eskil ve Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karbonmonoksit gazından zehirlenen iki aylık Mahir Erden ile 4 yaşındaki Nisa Eroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Baba Mesut Eroğlu ile durumu ağır olan anne Gülsüm Eroğlu da, tedavi altına alındı. Aksaray Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren anne Gülsüm Eroğlu, 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Gülsüm Eroğlu, Cihanbeyli ilçesi Karşıyaka Mahallesi Mezarlığında gözyaşları arasında çocuklarının yanına defnedildi.