Trafik kazası Kirşci Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi ile Yunus Emre  Caddesinin kesiştiği ışıklı kavşakta meydana geldi.

Abdullah Kavas (18) yönetimindeki 42 HN 673 plakalı minibüs, Yunus Emre Caddesi'nde Cemal Büyüktuna (51) idaresindeki 42 FF 100 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada araçların sürücüleri ile otomobilde bulunan  Cennet (49) ve Fatma (20) Büyüktuna yaralandı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, elektrik panosuna çarparak durabildi.

Kazada yaralanan kamyonet sürücü Abdullah Kavas’ın ehliyeti olmadığı öğrenildi.

Kaza yerine gelen kamyonet sürücüsü Abdullah Kavas'ın babası Fazlı Kavas ise kaza mahallinde kalp krizi geçirdi. Olaya yerine gelen 112 Sağlık Ekiplerince kalp krizi geçiren babaya ilk müdahale yapıldı. Yaralılar ve kalp krizi geçiren baba, ambulansla Karaman Devlet Hastanesine ve Karaman Özel Mümine Hatun Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan şahısların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Trafiğe bir süre kapatılan Yunus Emre Caddesi araçların çekicilerle kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

42 FF 100 plakalı araç çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıkarak elektrik panosuna çarpması sonucunda arıza yapan ve yerinden oynayan elektrik panosunun, arızası MEDAŞ ekipleri tarafından giderildi.

Vatandaşlar, Yunus Emre ve Kemal Kaynaş Caddelerinin kesiştiği noktada çok kazaların yaşandığını belirterek buradaki trafik ışıklarının bir an önce faaliyete sokulmasını istedi.