Dün gece (02.08.2012) saat 22.00 sıralarında iki farklı taksi çalışanları arasında çıktığı öğrenilen kavga sonucu olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, kavgada yaralananlar ambulansla farklı hastanelere kaldırıldı.

Kentte taksicilik yapan ve farklı duraklarda çalıştıkları öğrenilen 2 ayrı grubun karıştığı kavgada 3 kişi yaralandı. Polisin tarafları zor sakinleştirdiği kavgada 2 kişi ise gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, Karaman kent merkezinde çıkan kavga ile ilgili olarak kavga sonrası polise ifade veren ve bir taksi durağında çalıştığını söyleyen A.Y (46),   akşam iftar yemeğinden sonra oğlu İ.Y ile birlikte taksilerine binerek İstasyon Caddesi Gazi İlköğretim Okulu civarında çay içmek için araçlarını park ettiklerini söyledi.

İddiaya göre bu sırada kentte başka bir taksi durağında çalışan S.D (38)’in bir grup ile  gelerek sopa ile kendilerini darp ettiklerini ileri sürdü. Çıkan kavganın kısa sürede büyümesi üzerine yol kısmen trafiğe kapanırken, olay yerine gelen ilk polis ekipleri kavganın büyümesi üzerine yardımcı takviye ekip istedi.

Kavga yerine gelen çok sayıdaki çevik kuvvet ekipleri de tarafları ayırmak için yoğun çaba sarf etti. Meraklı kalabalığın da izlediği kavgada polis olaya hakim olurken kavgada darp edilen 3 kişi kentte çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavga ile tıkanan trafik bir süre sonra ulaşıma açıldı. Kavgaya karıştığı iddia edilen 2 kişi de ekip otolarına bindirilerek gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bilgi edinildi.