Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Özel bir hastanenin tam önünde meydana gelen kazada, yaralılar acil servis ekipleri tarafından sedye ve hasta yatağı ile hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Onur Yörü’nün kullandığı 59 TP 914 plakalı araç ile Ekrem Usta’nın kullandığı 59 UZ 110 plakalı araç, Özel İrmet Hospital önünde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araç içerisinde bulunan sürücüler Onur Yörü ve Ekrem Usta yaralandı.

Yaralılara ilk müdahale, kısa sürede olay yerine gelen acil servis ekiplerince yapılırken, yaralılar ilk müdahalenin ardından sedye ve hasta yatağıyla İrmet Hospital’a kaldırıldı. İrmet Hospital’da tedavi altına alınan Onur Yörü’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Ekrem Usta’nın ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Araçların çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açılırken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.