BIÇAKLAMA İLE İLGİLİ İLK HABERİMİZE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz hafta alkol aldıktan sonra aradağı arkadaşı Sadık U. tarafından İmaret Mahallesi 154. sokak üzerinde defalarca bıçaklanan Ramazan Yerlikaya'nın bıçaklanma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Arkadaşı Tarafından Bıçaklandı
Karaman'da 33 yaşındaki Ramazan Yerlikaya, alkol aldığı arkadaşı 26 yaşındaki Sadık Uğur'a belinden çıkardığı bıçağı verdi.

Karaman'da 33 yaşındaki Ramazan Yerlikaya, alkol aldığı arkadaşı 26 yaşındaki Sadık Uğur'a belinden çıkardığı bıçağı verdi. Ardından ikili arasında çıkan tartışma büyüdü ve Uğur, elindeki bıçağı Yerlikaya'ya 3 kez sapladı. Yerlikaya, kanlar içinde yaklaşık 100 metre koşup yere yığıldı. Bıçaklama anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçen 11 Temmuz günü saat 19.00 sıralarında İmaret Mahallesi 154'üncü Sokak'ta meydana geldi. Bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına göre, cep telefonuyla konuşarak sokağa gelen Ramazan Yerlikaya, kaldırım kenarına oturdu. Bir süre sonra arkadaşı Sadık Uğur yanına geldi. Yerlikaya, birlikte alkol aldığı ve aralarında kız meselesi yüzünden anlaşmazlık bulunan arkadaşı Uğur'a belindeki bıçağı çıkarıp verdi. Daha sonra iki kolunu havaya kaldırıp yanlara açan Yerlikaya, bir süre Uğur ile konuşmaya devam etti. Bu sırada yanlarına Uğur'un arkadaşı olduğu belirtilen bir kişi daha geldi. Konuşmaların tartışmaya dönüşmesi üzerine Uğur, elindeki bıçakla Yerlikaya'ya saldırdı. Kendi bıçağıyla vücudunun 3 yerinden bıçaklanan ve kanlar içinde kalan Yerlikaya, kaçmaya başladı. İkili arasındaki kısa süren kovalamaca sonrası Yerlikaya, yaklaşık 100 metre ileride yere yığıldı. Uğur da koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Yaralı Yerlikaya, çevredekiler tarafından ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Halen tedavi altına olan Yerlikaya'nın polise verdiği ilk ifadesinde arkadaşı Sadık Uğur ile birlikte alkol aldıkları, kız yüzünden tartışma çıktığı, daha sonra tekrar konuşurken de tartışma sonucu kendi bıçağıyla yaralandığını söylediği öğrenildi.

Polis tarafından kısa sürede yakalanan Uğur ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Karaman M Tipi Cezaevi'ne konuldu.

İşyerinin güvenlik kamera kayıtlarının ise yeni ortaya çıktığı bildirildi