Marmaris’te terk edilen genç kızın önce sevgilisine tehdit mesajları attığı ardından da arabasının 4 lastiğini keserek kanala itmeye çalıştığı iddia edildi.

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 4 yıllık sevgili olan Önder K. (24) ile S.D.’nin (20) arası açıldı. Önder K., S.D.’ye ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılmak istemeyen genç kız, Önder K.’nin cep telefonuna tehdit mesajları attı. S.D., benzer mesajları Önder K.’nin annesine de atmaya başladı. Önder K.’nin yabancı bir kızla çıkmaya başladığını öğrenen S.D., dün gece Önder K.’ya ait 48 NV 021 plakalı otomobilin yanına geldi. Park halindeki otomobili kanala itmeye çalışan genç kız, başarılı olamayınca aracın 4 lastiğini kesti ve daha sonra içini parçaladı. Öfkesine hakim olamayan S.D., aracın kaportasına da “Bu da benden” yazarak ortadan kayboldu.

Sabah işe gitmek için otomobilin yanına gelen Önder K., aracını bu halde görünce polisi aradı. Önder K., aracına zarar verenin eski sevgilisi olabileceğinden şüphelendiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.