Çanakkale’nin Çan ilçesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölen 3 kişi, Çan’da toprağa verildi. Araçta bulunan iki kişinin kanser tedavisi için Bursa’ya gittiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde 17 ZC 695 plakalı özel otomobiliyle Çan’dan Biga ilçesine giden Selim Çalışkan (49), Okçular köyü sapağında yol çalışması yapılan mevkiide ikaz levhasına çarpmış, kontrolden çıkan aracın takla atarak menfez çukuruna uçması sonucu sürücü Selim Çalışkan ile ablası Asiye Yücel (57) ve Güzide Acar (33) ölmüştü. Kazada hayatını kaybeden Asiye Yücel’in akciğer kanseri sebebiyle bir süredir Bursa’da tedavi gördüğü, bu sabah ise son kez kematorapi görmek üzere Bursa’ya gittiği öğrenildi. Aynı araçta bulunan yeğeni Güzide Acar’ın ise bağırsak kanseri olduğu ve kontrol için Bursa’ya gittiği belirtildi.

Kazada hayatlarını kaybeden Selim Çalışkan, abla Asiye Yücel ve yeğeni Güzide Acar’ın cenazeleri, Çan’daki evlerinin önüne getirildi. Burada yapılan duanın ardından cenazeler, Akşemseddin Camii’nde kılınan cenaze namazını müteakip göz yaşları içinde defnedildi.