Ünlü Estetik Cerrah Hasan Fındık hakkında, eski eşi Nazlı Durak’a hakaret ettiği iddiasıyla dava açıldı. Fındık’ın 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ünlü Estetik Cerrah Hasan Fındık ile ünlü estetikçi Prof. Dr. Nazım Durak’ın kızı Nazlı Durak 2005 yılında evlendi. Yağmur adını verdikleri bir kızı olan çift 2008 yılında boşandı. Yağmur’un velayeti de anne Nazlı Durak’a verildi. Baba Hasan Fındık’ın Yağmur’u 2 haftada bir hafta sonları görmesine ve haftada 3 kere telefonla görüşmesine karar verildi.

Ancak Nazlı Durak, Hasan Fındık’ın kendisine hakaret ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hasan Özdemir tarafından hazırlanan iddianamede ise çiftin kızlarının velayeti konusunda ihtilaflarının devam ettiği anlatıldı. Hasan Fındık’ın Kasım 2013’te cep telefonuyla eski eşine “Para karşılığı seks yaptığın babanın arkadaşıyla kızımı aynı ortama sokma” diyerek hakaret ettiği iddianamede yer aldı. Fındık’ın 11 Ocak 2014’te aradığı Nazlı Durak’a hareket ettiği kaydedildi.

İddianamede, Hasan Fındık’ın iki kez hakaret suçundan cezalandırılması talep edildi. Fındık’ın 6 aydan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.