Denizli’de uyuşturucu krizine girdiği iddia edilen 25 yaşındaki genç, uyuşturucu parası bulmak için girdiği bir markette bıçakla kasiyeri tehdit ederek 255 TL gasp etti. Olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz gün Zeytinköy Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu krizine girdiği iddia edilen M.G., yüzünü atkıyla kapatarak bir markete girdi. Elindeki bıçakla kasada bekleyen kasiyer Merve Saka’yı tehdit eden M.G., daha sonra kasaya yöneldi. Kasada bulunan 255 TL’yi 10 saniye içinde alan zanlı daha sonra koşarak marketten uzaklaştı.

Merve Saka olayda büyük şok yaşarken, kaçan şahsın ardından koştu. Daha sonra market sahibi ile markete dönen market çalışanının olayı iş yeri sahibine anlatması güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından polise haber veren iş yeri sahipleri, güvenlik kamerası görüntülerini de polisle paylaştı.

Çalışmalara başlayan ekipler, Denizli’nin ara sokaklarında M.G.’yi yakalamak için uzun süre uğraş verdi. Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın ardından M.G. polis tarafından yakalandı. Zanlının ifadesinde uyuşturucu kullandığını, krize girince parası olmadığı için böyle bir şey yaptığını söylediği kaydedildi. Sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan M.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çalınan para da market sahibine teslim edildi.