Karaman Polis Evinde Karaman’daki huzur ve güven ortamının devamı için istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Murat Koca, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Karaman’da faaliyet gösteren esnaflar katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Koca, Karaman’ın asayiş yönünden Türkiye’de en huzurlu şehirlerarasında yer aldığını söyleyerek vatandaşın günün her saatinde gönül rahatlığı ile istediği yere gidip gelebileceğini ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Şahne ise,  Karaman’ın desteği ile çalışmalara devam edildiğini, vatandaşın günün her saati 155 Polis İmdat telefonunu arayarak  sorunlarını rahatlıkla ihbar edebileceklerini esnafla  paylaştı.

Toplantıya katılan bir esnaf da istişare toplantısına davet edildikleri için teşekkür ederek, “Karaman İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarındaki başarılardan dolayı ve de Karaman halkına vermiş oldukları güvenden dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

Vali Koca ve İl Emniyet Müdürü Şahne,  uyuşturucu ile mücadelenin son hızla devam edeceğini ifade etti. Toplantı karşılıklı iyi niyet temennisi ile son buldu.

HABER MERKEZİ