Karaman’da yanan sobaya dökülen benzin bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle evde bulunan bir kadın pencereden aşağı atlayarak yaralanırken, iki çocuk da yanık nedeniyle hafif şekilde yaralandı.

Olay, Tahsin Ünal Mahallesi Gazi Paşa Caddesi üzerinde bulunan üç katlı bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yatak odasında yanan sobaya 9 yaşındaki Yunus Ateş Özer, pet şişe içerisindeki benzini döktü. Dökülen benzin nedeniyle soba büyük bir gürültü ile patlarken, odanın içi alev topuna döndü. O sırada odada bulunan Nadire G. isimli kadın korkarak kendini 5 metre yüksekteki pencereden aşağı attı. Park halindeki otomobilin üzerine düşen kadın yaralandı. Patlamada 9 yaşındaki Yunus Ateş Özer ile 14 yaşındaki Emir Özer de ellerinin yanması sonucu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alına alınırken, Nadire G’nin ayağında kırık olduğu öğrenildi. Kadının üzerine atladığı otomobilin arka camı kırılarak maddi hasar oluştu.

Otomobilin kiralık olduğunu söyleyen Selçuk Durak, "Camiye namaz kılmak için arabayı binanın önüne park ettim. Caminin yanına geldiğimde ise bir anda bir patlama oldu. Koşarak geldiğimizde çocuğun birisi pencereden atlamaya çalışıyordu, biz atlamasına engel olduk. Kadın arabanın üzerine atlamış ve arka camı kırılmış" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.