Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yoldan çıkan araç, cadde üzerinde bulunan bir binanın bahçesine girdi.

Kaza, Çerkezköy ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Feyzullah Toprak Konutları mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Tepe Emlak Konutları Mevkii’nden ilçe merkezi istikametine seyir halinde olan Ercan Uzunca yönetimindeki 34 RTZ 51 plakalı otomobil, Feyzullah Toprak Konutları Kavşağı’ndan dönmeye çalışan İsmail Doğan yönetimindeki 34 VZ 9648 plakalı otomobile yandan çarptı.

Kaza sonucu kontrolden çıkan Ercan Uzunca yönetiminde olduğu öne sürülen 34 RTZ 51 plakalı otomobil, cadde üzerinde bulunan binanın demir parmaklıklarını ve duvarını kırarak, evin bahçesine girdi. Bu sırada bahçede kimsenin bulunmaması ise olası bir facianın önüne geçti.

Kaza nedeniyle kullanılamaz hale gelen araçlar, olay yerine çağrılan çekiciler vasıtası ile yoldan kaldırıldı. Trafik ekipleri, bir yandan kaza ile ilgili işlemlerini yaparken, bir yandan da yolda tehlike oluşturan meraklı kalabalığı uzaklaştırmaya çalıştı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.