İçinde doğa yürüyüşçülerinin de bulunduğu otomobil ile başka bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kızılcahamam ve Yedigöller bölgesinde günübirlik yürüyüş yapmak için bir minibüs ve otomobil ile Ankara’dan yola çıkan 20 kişilik amatör grup Kazan’da Efes Kavşağı olarak bilinen yere geldiğinde minibüsü takip eden ve Ergün Erdem’in kullandığı 06 H 5024 plakalı otomobil, kavşaktan yolun karşısına geçmeye çalışan İsmail Akdoğan’ın kullandığı 06 GSU 27 plakalı otomobil ile çarpıştı. Araçlar çarpmanın etkisiyle yolun karşısına geçti ve bordürlere çarparak durabildi.

Kazada, Murat Yurt, Hicaziye Üste ve Nuray Aydoğan yaralandı. 112 ambulansıyla Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sürücülerden Ergün Erdem’in Kazan’daki bir galvaniz fabrikasında çalıştığı ve arkadaşlarıyla Kızılcahamam’daki evlerinden Kazan’daki işyerlerine gitmekte oldukları belirtildi.

Yolda yapılan kavşak düzenlemesinin hatalı olduğunu iddia eden vatandaşlar aynı yerde sıkça meydana gelen kazalar nedeniyle mal ve can kaybının yaşandığını, bir an önce kavşağa sinyalizasyon sisteminin kurulması gerektiğini kaydettiler.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazan’da bir diğer kaza da Aydın Mahallesinde meydana geldi. Buradaki kazada 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Ankara’dan Kazan yönüne gitmekte olan Can Mercan’ın kullandığı 06 JSR 19 plakalı otomobil Aydın Mahallesine geldiğinde aynı yönde seyreden Veysel Satan’ın kullandığı 06 ZK 889 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada ara sürücüleri ile bir yolcu yaralandı. 112 ambulansları ile Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar buradaki ilk müdahalenin ardından Ankara’daki hastanelere sevk edildi.