Nazilli’de 11 ayrı suçtan 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kadını yakalamaya çalışan polise, taşlı-sopalı saldırı gerçekleşti. Çok sayıda ekibin müdahale ettiği olaylarda hapis cezası bulunan Ş.Y. gözaltına alınırken, bir polis memuru da yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Y.’nin Prof. Muammer Aksoy Mahallesindeki evine geleceği ihbarını alan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Ş.Y.’nin evine geldiği belirlemelerinin ardından, mahkemeden aldıkları karar ile evine operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı operasyonda mahalle sakinleri hapis cezası bulunan kadını polise teslim etmemek için direniş göstererek, polis ekip otosuna zarar verdi.

Polis ekipleri tarafından kalmakta olduğu evden alınan Ş.Y., Nazilli Devlet Hastanesinden alınan sağlık raporunun ardından Nazilli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Hastane çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da hakaret yağdıran Ş.Y.; “Neden benim resimlerimi çekiyorsunuz, ben ne yaptım. Adam mı öldürdüm şerefsizler” diyerek tepki gösterdi.