Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, İzmir Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak ’a iadeyi ziyarette bulundu.

Aydın Boşnakları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Mergen, Aydın Ticaret Borsası Başkanı ve Aydın Boşnakları Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Adnan Bosnalı ,İzmir Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak ’ a İade -i ziyarette bulundu.

İyi dilek temennileri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Aydın Ticaret Borsası Başkanı ve Aydın Boşnakları Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Adnan Bosnalı, İzmir Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu ve Türkiye Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Kemal Baysak ’ı 18-21 Aralık tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşecek olan 1.Aydın Tanıtım Günleri Fuarına davet etti.

İzmir Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu ve Türkiye Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Kemal Baysak, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aydın Ticaret Borsası Başkanı aynı zamanda Aydın Bosnaklari Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Adnan Bosnalı ve Aydın Bosnakları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Mergen’e teşekkürlerini ifade etti. Ziyaret sonrasında 1. Aydın Tanıtım Günleri Fuarına ziyarette bulunuldu.