Aydınspor 1923 ve Çine Madranspor’un ev sahipliğini yapan Adnan Menderes Stadı’nın bozulan zemini maçın hemen ardından düzeltiliyor.

Stad Müdürü Serdar Küçük ile stad çalışanları sahaya inerken zeminden kalkan çimleri tekrar yerine yerleştiriyor. Maçların ardından ilginç görüntüler ortaya çıkarken, Stad Müdürü Serdar Küçük, yaptıklarının zemin açısından büyük önemi olduğunu söyledi. Maçlar oynanırken yaşanan mücadeleden dolayı zemindeki çimlerin kalktığına işret eden Serdar Küçük, “Hava nemli olduğundan zemin kalıp olarak kalkıyor. Maçtan sonra ben ve çalışan arkadaşlarımız zemine girerek gerekli düzeltmeyi yapıyoruz. Çimleri yerine oturtuyoruz. Maçtan sonraki günlerde de silindir geçerek çimleri tam anlamıyla oturtuyoruz” dedi.

ZEMİN YIPRANDI

Aydınspor 1923 ile Çine Madranspor’un maçlarını Adnan Menderes Stadı’nda oynamasından dolayı yıpranma yaşandığına dikkat çeken Küçük ,”Haftada 1 gün takımlara antrenman için sahayı veriyoruz. Ayrıca, her hafta maç yapılıyor. Son 2-3 haftadır takımlar hafta içinde sahaya girmiyor. Bundan dolayı zemin kendini biraz topladı. Stadyum devletimizin malı. Kendi malımız gibi sahip çıkmak zorundayız. Sahaya girip, zemini düzgün tutmak zorundayız. Bu bizim görevimiz.Görevimizin icabını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.