Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 2014-2015 eğitim öğretim yılı Öğrenci Konseyi Seçimi gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği hükümleri uyarınca öğrenci konseyi üyelerinin belirlenmesi ve organlarının oluşturulması için Kasım ayında yapılması öngörülen seçimler, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. ADÜ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Konseyi Seçimlerinde fakülte, yüksekokul, konservatuar, meslek yüksek okulları ve enstitüler bir komisyon kurarak okul temsilcilerini seçti.

Öğrenci Konseyi Kurultayı fakülte, yüksekokul, konservatuar, meslek yüksekokulu ve enstitü temsilcisi 31 öğrencinin katılımıyla ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçim Komisyonu tarafından Divan Kurulu seçilerek, seçilen Divan Kurulu tarafından da Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimleri yapıldı.

Divan Kurulu Başkanının ADÜ Rektörlük Makamına sunduğu kurul üyeleri, ADÜ Rektörlüğünün onayı ile fakülte, yüksekokul, konservatuar, meslek yüksek okulları, enstitülere ve yükseköğretim kurulu başkanlığına bildirildi.