Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ziyaretler kapsamında AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç, Eğitim- Bir-Sen-Şube Başkanı İsmail Yiğit, Başkan Yardımcısı Özkan Yıldırım Karahan ve Basın Yayın Sekreteri Hamza Ünal Cengiz’i makamında ağırladı.

Milletvekilleri ve Eğitim- Bir-Sen temsilcileri Adnan Menderes Üniversitesi’nin gelişiminin devam edeceğine inandıklarını belirtti. ADÜ Rektörü Bircan ve yeni yönetime başarılar dileyen ziyaretçiler, “Adnan Menderes Üniversitesi’nin gelişimi ve Aydın ili için birlikte çalışacağız, ADÜ Aydın’ın gözbebeğidir.” ifadelerine yer verdiler.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın ADÜ hakkında bilgilendirme yaptığı ziyarette milletvekilleri, ADÜ’nün Prof. Dr. Cavit Bircan’la yeni bir ivme kazanacağını, Ar-Ge ve bilimsel yayınların yeni dönemde artmasını beklediklerini dile getirdiler.

Ziyarette tebrikleri kabul eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan , “Bugün ilk atamalarımızı yaptık. Ekibimizle birlikte güçlenerek yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İyi dileklerin ve başarı temennilerinin aktarıldığı ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi.