Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Veterinerlik Fakültesi ve Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda devir teslim töreni gerçekleşti.

ADÜ Veteriner Fakültesi’nde gerçekleşen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Hasan Eren, dekanlık görevini Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy’a devretti. Törene ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Prof. Dr. Recai Tunca, akademik ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, Prof. Dr. Hasan Eren’e ve Prof. Dr. Şükrü Kırkan ile Prof. Dr. Recai Tunca’ya, ADÜ Veteriner Fakültesine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. Tören, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın, Prof. Dr. Hasan Eren’e fakülteye verdiği katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde gerçekleşen diğer devir teslim töreninde ise Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürlüğü görevini yürüten Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Türe, Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen tören ile görevini Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sevil Özcan’a devretti. Törene, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu personeli katıldı.