AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç ve Semiha Övüş Kuşadası AK Parti İlçe Binasında Kuşadası gündemi ile ilgili bir toplantı düzenledi.

Toplantı da ilk önce Kuşadası’ndaki toprak kayması mağdurlarıyla bir araya gelen AK Parti Aydın milletvekilleri daha sonra da toplantı düzenledi. AK Partili milletvekilleri Erdem, Kılınç ve Övüş, AK Parti Kuşadası ilçe başkanı Ali Kara’nın da katıldığı toplantıda ortak yaptıkları açıklamada, toprak kaymasında ki mağduriyetin öncelikle ilgili belediyeler tarafından ivedilikle çözülmesi gerektiğini savunarak, “ Kuşadası belediyesinin 120 trilyon, Aydın büyük şehir belediyesinin 750 trilyon yıllık bütçeleri var, vatandaşlarımız öncelikle kira yardımı istiyorlar, belediyeler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür etkinlikleri fonundan yardımda bulunmalılar. Bu yardım tutarı 1,5 trilyonu geçmez ve çok rahat çözülebilir. Ayrıca mağdur vatandaşlarımız bizden kredi borçları ile ilgili erteleme ve yeniden yapılanmayla ilgili talepleri oldu, Ankara’ya döner dönmez çalışma yapacağız” dediler.

AK Partili 3 milletvekili ayrıca, Kuşadası çevre yoluyla ilgili olarak da “ Evet çevreyolunda bir mağduriyet var ama çevreyolu etrafında ki yıllardan beri gelen çarpık yapılaşma yüzünden çeşitli sorunlar oluşuyor, çevre yolu yaz sezonu gelmeden tamamen bitmiş olacak” diye konuştular.