Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Efeler İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde 243 oy ile başkan seçilen Aytaç Arslan mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katımıyla gerçekleştirilen kongrede 400 delegeden 243’ünün oyunu alarak başkan seçilen Aytaç Arslan ve Efeler İlçe Teşkilatı’nın yeni yöneticileri Efeler İlçe Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını aldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, dostluk ve kardeşlik içerisinde güzel bir kongre geçirdiklerini söyleyen Arslan, hedeflerinin 2015’de yapılacak genel yerel seçimlerde AK Parti’nin Aydın’dan 4-5 milletvekili çıkartmak olduğunu ifade etti.

"İNSANLARIN DEMOKRAT RUHUNA ERİŞECEĞİZ"

Yeni yönetimlerinin genç ve tecrübeli isimlerden oluştuğunu belirten Arslan, "AK Parti’yi Efeler’de hak ettiği yere getirmek için, tecrübeli yöneticilerimizin tecrübelerinden, genç yöneticilerimizin de heyecanından yararlanacağız. Önümüze koyduğumuz 2015 seçim hedefimiz var ve Aydın’da AK Parti’nin hak ettiği yere getirecek arkadaşlarla birlikteyiz. Kongre öncesinden bu yana gözlemlediğimiz bir konu, insanlar dertlerinin dinlenmesini istiyor. Biz öncelikle iletişim sorununu ortadan kaldıracağız. Aydın’da CHP’li Belediye Başkanlarının sayısının çok olması kesinlikle Aydın’ın CHP’li bir İl olduğu anlamına gelmez. Aydın demokrat bir İl olması nedeniyle Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi Aydın’dan 6-7 milletvekili çıkartmıştır. Biz öncelikle insanların demokrat ruhuna erişeceğiz" dedi.