Aydın Ticaret Borsası ve Ayyıldız OSGB işbirliğinde düzenlenecek “İş Sağlığı ve İş Güvenliği” konferansına Ali Tezel konuşmacı olarak katılacak.

Kamuoyunun yakından tanıdığı Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, Aydın Ticaret Borsası ve Ayyıldız OSGB İş Sağlığı ve İş Güvenliği firmasının işbirliğiyle 26 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’de başlayacak olan konferansa katılmak üzere Aydın’a geliyor.

Aydın Ticaret Borsası Salonunda gerçekleşecek olan konferansta, konuşmacı olarak katılacak olan Ali Tezel ve Çevre Mühendisi- A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve TSE-EOQ Baş denetçisi Muharrem Demirbilek ile birlikte, Borsa üyeleri başta olmak üzere Aydınlılarla bir araya gelecek.

Konferansta Ali Tezel tarafından “Dünden Bugüne Sosyal Güvenlik Uygulamaları, Son çıkan torba yasanın, vergi, prim borcu, idari para cezası ile Bağ-Kur’luya emeklilik ve borcunu yapılandırma, taşeron işçiye kıdem tazminatı, gündelikçiye sigorta” gibi konular hakkında bilgiler verilecek. Muharrem Demirbilek’in ise, “İş Sağlığı ve İş Güvenliği mevzuatıyla ilgili Değişiklikler” konularını masaya yatıracakları belirtildi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada, “Değerli konuğumuz Ali Tezel ve Muharrem Demirbilek tarafından herkesi ilgilendiren 10 Eylül 2014 tarihinde yayınlanan 6552 Sayılı Torba Yasa ile Sosyal Güvenlik ve İş Sağlığı ve İş Güvenliği konularında son değişiklerin anlatılacağı, soruların cevaplandırılacağı konferansımıza Borsa üyelerimizi ve katılmak isteyen herkesi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.