Söke Belediyesinin sağladığı maddi destekle bu sezon liglerde ekonomik sıkıntı yaşamadan daha rahat mücadele eden Söke’nin Amatör Futbol Kulüplerinin yöneticileri, Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a makamında çiçek verip teşekkür eden Amatör Spor Kulübü yöneticileri Mehmet Üzüm (Söke Gençlikspor), Abbas Yöntem (Söke İdman Yurdu), Haluk Akyaldız (Söke Gücü), Ragıp Yıldız (Yenidoğanspor), Güven Palamut, Necip Akçay (Bağarası Belediyespor), Salih Kaya (Sazlı Belediyespor) ilk kez Söke Belediyesi’nin maddi desteği ile gençleri spor yaptırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Muslu’nun da bulunduğu ziyarette, Amatör Spor Kulüpleri adına duygularını dile getiren Söke Gençlikspor Kulübü Başkanı ve Aydın ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzüm; “Büyükşehir yasası ile Söke Belediyesinin küçülen bütçesi ve azalan gelirlerine rağmen amatör sporun ve sporcunun yanında yer alıp kucak açması, yıllardır kulüplerimizin en büyük sorunu olan maddi imkansızlıkları büyük ölçüde hafifletti. Çevremizdeki birçok belediyenin amatör sporlarına destek konusundaki isteksiz yaklaşımlarına karşı, Söke Belediyesi’nin bizlere sahip çıkmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmakta. Söke Belediyesi’nin amatör sporlara yönelik duyarlılığının bu konuda birçok belediyeye örnek olacağını düşünmekteyiz” dedi.

HER TÜRLÜ SORUNUMUZDA SÖKE BELEDİYESİ’NE KOLAY ULAŞIYORUZ

Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret ederek teşekkür eden kulüp temsilcileri ayrıca yeni dönemde Söke Belediyesi’nin amatör sporcu ve kulüplerin sorunlarının çözülmesinde başta spor komisyonu üyeleri olmak üzere sekretarya ile hızlı çözüme kavuşmasından duydukları memnuniyetlerini de dile getirirlerken; “Sorunlarımızı kısa yoldan çözümünde Söke Belediyesi’ne her zaman ulaşabilmekten memnunuz” dediler.

BAŞKAN TOYRAN; “İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE HER ZAMAN AMATÖRLERİMZİN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Söke’deki amatör spor kulüplerinin sürpriz ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Gönlümüzden geçen amatör spor kulüplerine daha çok destek olup, Söke’de daha çok sayıda gencimizin spor yapmalarına katkı yapmak. Bütçe imkanlarımız ölçüsünde amatör kulüplerimize desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Ziyarette amatör kulüplerin sorunlarını da dile getiren kulüp yöneticileri Söke Yan Sahasına tribün, ışıklandırma, çim saha kale arkasına sentetik antrenman sahası yapılması için başkan Toyran’dan yardım istedi. Yöneticiler, Söke’deki mevcut çim ve sentetik sahanın yetersizliğine de dikkat çekerek bir üçüncü futbol sahasının eksikliğini dile getirdiler.