Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup’ta zor günler geçiren SHÇEK Spor’un antrenörü Cemal Aris, Yazıderespor maçının hakemlerini eleştirdi.

SHÇEK Spor’un zor şartlar altında 1.Amatör Küme’de ve U 17 Ligi’nde çok genç bir kadroyla, haftada 2 maç yaptığını ifade eden Aris, “ Aydın futbolu 2014-2015 sezonunda çok zor bir dönemden geçiyor. Bir çok takım liglerden çekildiği için ligin dengesi bozuldu . Bizim tek hedefimiz alt yapı. 15-16 yaşındaki çocuklarla 1.Amatör kümeye katılarak büyük bir cesaret örneği gösterdik,. Aldığımız sonuçlar kesinlikle oynadığımız futbolun karşılığı değil. Bir çok maçı son dakikalarda tecrübesizliğimizden kaybettik. Ligin şampiyon adayları Tuğlaspor ve Karpuzlu Belediyespor’la berabere kaldık” dedi.

“ Aydın futbolunu kurtaracak olan geliştirecek olan bizleriz” diyen Aris, “SKF,TÜFAD ,İl Hakem Komitesi ve kulüpler uyum içinde çalıştığı takdirde Aydın futbolu bir yerlere gelecektir. Biz antrenörler olarak kendimizin ve futbolcularımızın hatalarını söyleyip özeleştiri yapabiliyorsak, aynı özeleştiriyi hakemlerde yapabilmeli.Biz hiçbir hakemin art niyetli ve kasıtlı bir yönetim gösterdiğine inanmıyoruz.Ama hakemlerimiz de bilmeli ki çaldıkları veya çalmadıkları bir düdük başka bir takımın şampiyon olmasına yada küme düşmesine neden olabiliyor” diye konuştu.

O DA HAKEMLERİ ELEŞTİRDİ

Hafta sonunda oynadıkları Yazıderespor maçının hakemi maç boyunca iyi bir yönetim göstermesine rağmen, 4 dakikalık uzatma süresi bittiği halde maçı bitirmeyip 1 korner ve 2 serbest vuruşu attırdığını savunan Aris, “96. dakikada Yazıdereli futbolcular dahil olmak üzere hiç kimsenin görmediği golü maçın yardımcı hakemi Müjdat Kavruk’un icadıyla vermesiyle hak ettiğimiz 3 puanı alamadık. Bu konuda hakemleri dikkatli olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.