Nazilli Belediyesi’nce, Kuzey Tepe At Çiftliği ve Binicilik Eğitim Merkezi’nin 650 metre uzunluğundaki yokuş yolu beton parke taşı ile kaplanıyor.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan protokol gereği Ocaklı mahallesinde hizmet veren at çiftliğinin 650 metre uzunluğundaki toprak yoluna toplamda 5 bin metre kare beton parke taşı kaplaması yapılacak.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın tesisin açılışı ve otistik çocukların hipoterapi eğitimi ziyaretinde yolun tehlikeli olması nedeniyle görüştüğü işletme sahipleri Mehmet ve İskender Güler kardeşler ile protokol imzalayarak yolun yapımını üstlendi. Firma ile otistik ve down sendromlu çocukların eğitimi karşılığında protokol Nazilli Belediyesi, iki yıl sürecek sosyal projeye tam destek alacak.

Yokuş yola yaklaşık 5 bin metre kare beton parke taşı kaplanacağını ifade eden Alıcık “Halkımızın ve çocuklarımızın gezip dinlenebilecekleri spor yapabilecekleri böylesi güzel bir tesisin kurulması ile ilçemize çok büyük kazanç sağlamıştır. Bu tesisin işletmecileri belediyemizce uygulanmaya başlanan sosyal projemize ortak olarak bizlere de destek olmuştur. Güler kardeşlere daha önce söz verdiğimiz tesisin yolunu güzelleştirme çalışmalarını başlattık. Kendilerine Nazilli’ye kazandırdıkları ve sosyal projemize ortak olmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.