Aydın’da Mayıs ayından itibaren faaliyetlerini devam eden Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şubesi, bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Daha önce Aydın’da çıkan basın kuruluşlarıyla ve ilçe kamu kurumlarıyla bir araya gelen Basın İlan Kurumu (BİK) Aydın Şubesi , Aydın Efeler ilçesindeki kamu kuruluşlarının temsilcilerinin katıldıkları toplantıyla bilgilendirmeyi sürdürüyor. Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler müdürü Şükrü Söylevci’nin de katıldığı Aydın Ticaret Odası (ATO) toplantı salonunda yapılan toplantıya Aydın Efeler ilçesindeki kamu kurumlarının ilgisi yoğundu.

Toplantıda BİK’in çalışma sistemi hakkında bilgiler aktaran BİK Aydın Şube Müdürü Özer Akoğlu, “Sizinde bildiğiniz gibi kurumumuz Aydın’da yeni açıldı. Daha önce bu görevi Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Süşrü Söylevci beyler kurum olarak yapıyorlardı. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilanlarını 2 Mayıs’tan bu yana biz yapıyoruz. Her yeni kuruluşlar ve geçişlerin bir anda mükemmel olamayacağını varsayarak sizlerin de, bizlerinde, basın kuruluşlarımızın da karşılıklı anlayış içinde olacağını inanıyorum. Aydın’da çok güzel bir uyum var. Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci ise, toplantıya katılan kamu kurum temsilcilerini teşekkür ederek, ”İlimizde Basın İlan Kurumu şubesi bulunmadığından şimdiye kadar resmi ilanların yayımlanmasında Valiliğimiz Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğümüz aracı olmaktaydı. BİK’in Aydın’a 2 Mayıs ta şube açmasıyla, kamu kurumların her türlü resmi ilan ve husisi ilanları Basın İlan Kurumu Aydın şubesi tarafından yürütülmektedir. Bu vesile ile Kurum Müdürü Özer Akoğlu ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.