Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen toplu nikah töreninde 22 çiftin nikahı kıyıldı. Evlilik cüzdanlarını gelinlere teslime den Özlem Çerçioğlu, mutlu çiftlerle birlikte çiftetelli oynadı.

Aytepe Mesire alanında düzenlenen toplu nikah törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Bodoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha önce evlenmiş fakat nikahsız yaşayan ve yeni evlenen toplam 22 çiftin nikahlarının kıyıldığı törende çiftlerin evlilik cüzdanlarını Başkan Özlem Çerçioğlu verdi. Çiftlere çeşitli hediyeler veren Özlem Çerçioğlu, düğün pastasını da törene katılan belediye başkanları ve nikahları kıyılan eşlerle kesti.

Canlı müzik eşliğinde ilk danslarını eden 22 çifte tebrik eden Başkan Çerçioğlu, “Biz her yıl geleneksel olarak toplu nikah töreni düzenliyoruz. Bu yılda 22 çiftimizin nikahını kıyıp düğünlerini yapıyoruz. İnşallah bu sosyal hizmetimiz bundan sonrada sürecek. Büyükşehir belediyesi olarak bugün 22 çiftimizin yüzünü güldürdüğümüz gibitüm halkımızın yüzünü güldürmek için projeler üretiyoruz. Yeni evlenen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah çiftlerimiz bir ömür boyu mutluluk içinde hayatlarına devam ettirirler" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çiftlerle birlikte Aydın zeybeği oynarken, gelinlerin isteği üzerine çiftetelli oynayarak mutluluklarını ortak oldu.

Toplu nikah töreni Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yemek ikramı ile son buldu