Aydın il Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, müdür yardımcıları ve şube müdürleri Aydın’da görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Aydın Polisevi tadilatta olması nedeniyle Muğla yolu üzerinde bulunan özel bir tesiste düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, müdür yardımcıları, şube müdürleri, Aydın’da görev yapan gazeteciler ve basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

"AYDIN SUÇ ORANI DÜŞÜK BİR ŞEHİR"

Kahvaltıda konuşan Emniyet Müdürü Taşdan, Aydın’ın suç oranı düşük seviyelerde olduğunu ifade ederek, "Aydın’da göreve başladığım günden bu yana 8 ay geçti. Yurt dışında ve Aydın’a gelmeden önce 11 vilayete de emniyetin çeşitli birimlerinde görevler aldım. Aydın huzurlu ve güzel bir şehir. İnsanları da suçlara karşı bilinçli. Biz sadece gazetelerde ve televizyonlarda asayiş haberleri ile gündeme gelmek istemiyoruz. Çeşitli suçlar ve olaylar hakkında kamuoyunu bilgilendirici çalışmalarımızda oluyor. Aydın suç oranı düşük bir şehir, emniyet güçleri olarak da bizler suç oluşmadan olayı önlemek adına elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda halkımızın da desteği çok önemli tabi. 155 Polis İmdat hattına gelen her ihbarı değerlendiriyoruz" dedi.

Taşdan’ın konuşmasının ardından, Emniyet Müdürü Taşdan olmak üzere kahvaltıda bulunan tüm emniyet personeli basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.