Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın organizatör firması KOBİ Fuarcılık Yetkilisi Mustafa Manap, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’e yaptığı ziyarette fuar ile ilgili son rötuşlar gözden geçirildi.

06-09 Kasım 2014 tarihlerinde 4 gün sürecek olan Aydın tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda bu yıl 300’ün üzerinde firmanın stant açacağı, 135 binin üzerinde ziyaretçi beklendiğini belirten KOBİ Fuarcılık yetkilisi Mustafa Manap, Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 100 m2 stand alanına destek alabilen Türkiye’deki 4 önemli fuardan biri haline geldiğini söyledi.

“TİCARETİN OLMAZSA OLMAZI FUARLARDIR”

AYTO Başkanı Hakan Ülken de, ticaretin olmazsa olmazı fuarlar olduğunu belirterek “Bir ilin gelişimine en büyük katkı sağlayacak unsurlardan birisi de fuar organizasyonlarıdır. Aydın’da düzenlenen bu fuarın büyüyerek devam etmesi, ilimize ve AYTO üyelerine büyük katkı sunacaktır. Her sene olduğu gibi bu yıl da AYTO olarak Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nı sonuna kadar destekliyoruz. Hem üyelerimizin hem de hemşerilerimizin fuarı ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

“FUAR ALANI TESCİLLENSİN”

Başkan Ülken, her yıl tekel eski tütün depolarında düzenlenen mevcut fuar alanının “Fuar Alanı” olarak tescilinin bir an önce yapılmasının elzem olduğunu ifade ederek “Yarın sırf fuar alanı eksikliğinden dolayı bu fuarı kaybedersek geç kalınmış bir üzüntünün içinde oluruz” diye konuştu.