Aydın İl Yenilik Platformu’nda 01 Ocak 2015 tarihine kadar gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerde yer almak isteyen proje gönüllüleri için başvuru sürecinin başladığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü Prof. Dr. Didem Evci Kiraz, başvuruların başladığını belirterek proje gönüllülerinde “Aydın’da yaşıyor olmak. Girişken, organizasyon kabiliyeti olmak. Gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerde günlük kişisel ve/veya mesleki programına uygun belirlenecek gün ve saatlerde Platform yürütücülüğü tarafından verilen görevleri yapmak. Bilgisayar, internet ve sosyal medya kullanabilmek” gibi özelliklerin arandığını belirtti.

Gönüllülere platformda katıldıkları/yaptıkları faaliyetler için katılımcı/teşekkür yazısı/belgesi verileceğini ve çalıştığı dönemde açılacak proje eğitimlerine katılımı sağlanacağını belirten Prof. Dr. Kiraz; “Projede çalışma süresini eğitim, öğretim ve iş hayatı ile ilgili referans olarak kullanması için gerekli destek verilecektir. Başvuruda iletişim bilgileri ile özgeçmiş istenmektedir. Başvurular [email protected] adresine de yapılabilir. E-mail doğrultusunda gönüllü adayları görüşmeye çağrılacaktır. Detaylı bilgi için Platform Sekreteri Pınar Kanlıoğlu’na 05423738712 nolu numaradan ulaşılıp bilgi alınabilir” dedi.