Çağdaş ve modern borsacılık anlayışı ve güçlü kadrosuyla üyelerine en üst düzeyde katkı sağlayan Aydın Ticaret Borsası, 2017 yılı çalışma takviminde üye ve personeline yönelik “Etkili İletişim ve Başarılı Sunum Teknikleri” eğitimi düzenledi.

Borsa üyeleri ve personelinin katılım sağladığı eğitimde Denizli ABİGEM Eğitmeni Psikolog Besim Ogelman tarafından “İletişim, sözlerin arkasındaki anlamlar, beden dilinin etkisi, iletişim kazalarının kaynakları, temel etkileşim modeli ve analizi tutumlarımız ve önyargılarımızın farkına varmak. İnsanların sizi dinlemesini nasıl sağlarsınız? İnsanları ne zaman dinlemelisiniz? Akılda kalıcı olma becerisi ben ve sen dilinin özellikleri gibi iletişimde farklı olmak” başlıkları altında bilgiler anlatıldı.

Eğitim sonrası değerlendirmede bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; “Etkili İletişim ve Başarılı Sunum Teknikleri eğitimi ile insanların günlük hayatlarının çoğunu geçirdikleri işyerinde çalışanlar arasındaki iletişimi arttırmak amacını taşımaktadır. Çalışanlar sürekli olarak diğer kişilerle iletişim ve etkileşim halindedirler. İletişim yapıcı olabileceği kadar yıkıcı olabilecek öncelikler de taşımaktadır. Eğitim bu noktaların üzerinde durmakta ve etkili iletişimi arttırmaya odaklanmaktadır. Kişilerin eğitim sonunda işyerinde ki iletişimi arttırmak için gerekli donanımı kazanmaları hedeflenmektedir. Eğitim ile katılımcılar işyerindeki temel iletişim noktalarının farkına varacaklar, kurdukları iletişim biçimini öğrenecekler, başkaları ile daha etkin ve verimli iletişim kurma konusunda beceri kazanacaklar, takımı oluşturan temel iletişim becerilerinin önemini görecekler, kurumsal iletişimin önemli noktaları konusunda bilgi ve beceri sahibi olacaklardır. Eğitime katılım sağlayan üyelerimize, personelimize ve eğitimi veren Psikolog Besim Ogelman’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.