Aydın Ticaret Borsası, Aydın’ın yerel ürünlerini tanıtmak amacıyla 7. Ege İlleri Tanıtım ve Sergi Günlerinde yerini aldı.

Aydın Ticaret Borsası’nın 7. Ege İlleri Tanıtım ve Sergi günlerine yoğun ilgi gören standında ziyaretçilere kuru incir, zeytinyağı, kestane şekeri, kestane unu ikramı ve tanıtımı yapıldı. Aydın Ticaret Borsası tarafından yerel ürünlerin tanıtımını yapmak üzere açılan stantta Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Kazım Günaydın, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen, Meclis Üyelerinden Ali Çevik, Mustafa Akdam, Ahmet Şenel, Rıza Uyar ve Erkan Aslan tanıtım çalışması gerçekleştirdi.

Aydın Ticaret Borsası standını 7 dönem Aydın Milletvekilliği TBMM Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı görevlerinde bulunan Ismet Sezgin, Aydın milletvekillerinden Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Aydınlı bürokratlar ziyaret etti.

7 . Ege İlleri Tanıtım ve Sergi günleri hakkında açıklamada bulunan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel; "Borsa olarak yerel ürünlerimizin tanıtımına ağırlık vermekteyiz, ilimiz ürünlerinin tanıtımını ne kadar çok yaparsak ilimize o kadar çok katkısının olacağı inancındayız. Borsamız üyelerine ait Aydın ürünlerinin tanıtımı için yoğun gayret sarf ettik. İlimiz ürünlerinin hak ettiği değere ulaşması için tanıtım çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleşen 7. Ege İlleri Tanıtım ve Sergi Günleri 11 -14 Aralık 2014 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak.