Aydın Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Baro Başkanı Gökhan Bozkurt’u ziyaret etti.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcısı Kazım Günaydın ve Meclis Üyesi Ali Çevik, yeni göreve gelen Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Cavit Bircan’a yapılan ziyarette, yeni görevinin hayırlı olmasını ifade eden Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; “Aydın Ticaret Borsası ve Üniversitemiz Sınai Haklar Birimi işbirliğinde coğrafi işaret çalışmalarımız devam etmektedir. Dünyada birçok ülkede coğrafi işaretli ürünler çok eskiden önem kazanmışken, ülkemizde son yıllara farkındalık kazanmıştır. Bu fırsat iyi değerlendirilerek, coğrafi işaretli ürünlerimizin ihracat içerisindeki payı arttırılarak, iyi kazanımlar sağlanmalıdır. Tescilli Aydın Kestanesi için AB komisyonuna başvuru yapılması amacıyla çalışmalarımız sürmektedir. Coğrafi işaret başvurusunda bulunduğumuz Aydın Künarı, Aydın Zeytinyağı ve Aydın Memecik Zeytininin de değerlendirme süreci devam etmektedir. Borsamızda, coğrafi işaretler önemli çalışma konularımızdan biri olmaya devam edecektir. Üniversitemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da; “Aydın Ticaret Borsası’nın ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Aydın Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Aydın Ticaret Borsası Gıda Laboratuvarları başarılı ve örnek bir teşkil ederek çalışmalarını sürdürmektedir. Borsa ve Üniversitemiz işbirliği içerisinde çalışmalarını yürütecektir” diye konuştu.

Aydın Ticaret Borsası Heyeti Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt’a yaptığı ziyarette yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak, Aydın Ticaret Borsası çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Karşılıklı iyi niyet temennileri ile gerçekleşen ziyarette Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.