Aydın, Türkiye’nin turizm sektöründeki bütün paydaşlarını bir araya getiren 8.Travel Turkey Turizm Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin turizm sektöründeki bütün paydaşlarını bir araya getiren 8.Travel Turkey Turizm Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanında ziyaretçilerini ağırlıyor. 30 ülkeden 900’ün üzerinde firmanın iştirak ettiği Travel Turkey 2014 Fuarı’nda Güney Ege Kalkınma Ajansı iş birliği ile düzenlenen Aydın Valiliği standında Aydın’ın tarihi ve turistik değerleri hakkında ülkemize ve uluslararası platforma bilgiler veriliyor.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ve Yurtiçi Tanıtım Ve Yayınlar Daire Başkanı Nezafettin Aydoğan ve binlerce kişi Aydın standını ziyaret etti.

Aydın standında 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında 4 gün süresince tanıtım faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Milet, Apollon, Afrodisias, Tralleis, Nysa, Nasuh Paşa Külliyesi, Cihanoğlu Camii gibi tarihi değerlerimiz ile birlikte Kuşadası, Didim, Güzelçamlı, Akbük, Davutlar ve Millipark plajlarını içeren deniz, kum ve güneş turizminin yanında eko turizm, sağlık turizmi, kültür turizmi ve alternatif turizm fırsatları hakkında yerli ve yabancı katılımcılara tanıtımlar yapılıyor.

Aydın’ı temsilen İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Müdür Yardımcısı Adem Üçgül, Didim Turizm Altyapı Birliği Kayahan Baskın, Kuşadası Turizm Danışma Birimi Enformasyon Sorumlusu Güneş Aydın, Kuşadası TüRSAB Temsilcisi Taylan Kılcıoğlu, Didim TÜRSAB Temsilcisi Melisa Aktaş, Didim Belediyesinden Nilay Baysoy, Beste Korul ve Berk Kocabaş, Didim Ticaret Odasından Alper Kökşen, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve GEKA temsilcileri Yeşim Esen, Ece Çelik, Berna Ayköse ve Ömer Faruk Kiraz fuar heyetinde yer alıyor.