Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesi, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel, TÜRKAV’ın Fikir Babası Alparslan Türkeş’in kabrini ve TÜRKAV Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

TÜRKAV Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Ozan, yönetim kurulu üyeleri ve öğrencilerden oluşan heyetle gerçekleştirilen ziyaretler oldukça verimli geçti.

Anıtkabir ziyaretinden sonra Alparslan Türkeş’in anıtmezarını ziyaret eden Türkav Aydın Şubesi heyeti daha sonra Türkav Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Sinan Yüksel’le istişarelerde bulundular. Son olarak MHP Genel Merkezi’nde Devlet Bahçeli ile görüşen heyet Aydın’a dönüş yaptı.

BAHÇELİ ÖĞRENCİLERİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kendisini ziyarete gelen Türkav Aydın Şubesi heyetinde bulunan kız öğrencilerin “Öz çekim” isteğini geri çevirmedi. MHP Genel Merkezi Toplantı Salonu’nda Türkav Aydın Şubesi heyeti ile Devlet Bahçeli’yi ziyarete gelen öğrencilerin “Efendim, sizinle öz çekim gerçekleştirebilir miyiz” isteğini karşılıksız bırakmadı. Öğrencilerden Esra Tetik’in çektiği pozda Meriç Çalaşyer, Burçe Ozan, Müjde Manas ve Hilal Gündüz yer aldı. Fotoğraf çekimi sırasında Bahçeli’nin tebessümü de objektife yansımış oldu.