Aydın Ülkü Ocakları’nın yeni yönetimi, İhlas Haber Ajansı (İHA) Aydın Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Aydın Ülkü Ocakları’nın Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Karaca başkanlığındaki yeni yönetimi, İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç’ı ziyaret etti. Ziyarete Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ramazan Aker, yönetim kurulu üyeleri ve birim sorumluları katıldı.

Aydın Ülkü Ocakları’nın yeni yönetimi olarak etkinliklere İHA ziyaretiyle başlamak istediklerini ifade eden Başkan Mustafa Karaca, “Geçmiş dönemde basın mensubu arkadaşlarımıza karşı hiç arzu etmediğimiz üzücü bir olay yaşanmış. Toplumu aydınlatan basın kimliğine karşı yapılan bu olayı asla tasvip edemeyiz. Bırakın basını, her hangi bir bireye karşı dahi yapılmasını kabul edemeyeceğimiz benzer olayların yaşanmasının önüne geçeceğiz. Bunun için yeni bir yapılanma içerisine girdik. Kendi içimizdeki ayıklanmayı yapacağız. Ülkü Ocağına zarar verecek davranışlara asla izin vermeyeceğiz” dedi.

“AYDIN ÜLKÜ OCAĞINI ÖRNEK OCAK HALİNE GETİRECEĞİZ”

Aydın Ülkü Ocağı’nın misyonu ve amacına uygun bir yapıya kavuşması için yoğun bir gayret gösterdiklerini kaydeden Karaca, “Vatanına ve milletine hizmet etmek için yola çıkmış ülkücüler olarak çağı yakalamış donanımlı gençler yetiştirerek ülkemize hizmet edeceğiz. Ülkü ocağını toplanma ve çay içme mekanı olmaktan çıkararak; bir eğitim yuvası haline dönüştüreceğiz. Bunun için çoğunluğu eğitimcilerden oluşan, herkesin kendi işine ve gelirine sahip olduğu, harama bulaşmamış bir yönetim oluşturduk. Gençlerimizi doğru şekilde eğitecek ve doğru şekilde yönlendireceğiz. Aydın Ülkü Ocağını, Türkiye’nin örnek ocaklarından bir tanesi haline getireceğiz” diye konuştu.

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç da, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.