Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde kontrolden çıkan aracın elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Sultanhisar’dan Nazilli’ye gitmek için 06,30 sularında yola çıkan Hakan L. (27) idaresindeki 48 RC 125 plakalı araç, sebze halini geçtikten sonra kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir direğe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kullanılamaz hale gelen araçta bulunan Onur Dumanoğlu (17) hayatını kaybetti. Sürücü Hakan L. ile Cevdet K. ise yaralandı. Görgü şahitlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekibi ile çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Onur Dumanoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan Hakan L.’nin sol kol ve bacağı ile çenesinde kırık olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza esnasında başında açılma olan Cevdet K.’ye ise dikiş atıldı.

Yapılan ilk incelemede, araç sürücüsü Hakan L.’nin uyduğu ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği için yol kenarındaki direğe çarptığı ileri sürüldü.

Kaza nedeniyle Sultanhisar-Nazilli karayolu bir süre trafiğe kapanırken, hurdaya dönen araç, çekici marifetiyle kaldırılarak ulaşımın normale dönmesi sağlandı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.