2016 Rio Yaz Olimpiyat Hazırlık Kampı öncesi İzmir’de yapılacak hazır kampına Aydın’dan bir antrenör ve bir sporcu davet edildi.

03 Kasım - 28 Aralık 2014 tarihleri arasında İzmir ilinde yapılacak olan 2016 Rio Yaz Olimpiyat Hazırlık Kampına, Aydın’dan Atletim Milli Takım Antrenörü Burak Uygun ve çekiç atma branşında Türkiye Şampiyonu Milli Sporcu Mücahit Yüce davet edildi. Antrenör Uygun ve başarılı sporcu Yüce, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Hazırlık kampına davet edilen antrenör ve sporcuyu kutlayan İl Müdürü Zeynel Akın, “Atletizm branşında milli takım antrenörümüz Burak Uygun’u ve milli sporcumuz Mücahit Yüce’yi tebrik ediyorum. Çekiç atma yıldızlar kategorisinde yarışan sporcumuzun A Milli takım ile birlikte 2016 Rio Yaz Olimpiyatlarına aday gösterilip kampa çağırılması bizi çok gururlandırdı. Sporcumuz hem kendi kategorisinde hem de bir üst kategori olan gençler kategorisinde Türkiye’de en iyi çekiç atan sporcusu seçilmiştir. Bu başarıların elde edilmesindeki en büyük etkenlerden biri de 2 yıl önce Kardeşköy’e yaptırdığımız Atletizm Pisti’dir. Kardeşköy Atletizm Pisti meyvelerini vermeye devam ediyor ve edecektir. Antrenörümüz ve sporcumuzun 2016 Rio Olimpiyatlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ederim” dedi.