Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün ve Yönetim Kurulu üyeleri, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti. Yeni seçilen ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Süleyman Algün, “Cavit Bircan hocamız Aydın ve ADÜ’yü iyi tanıyor. Bu anlamda Aydın ve ADÜ için iyi bir seçim olmuştur. Hocamıza destekliyoruz. ADÜ; sanayi, esnaf ve sanatkarlarla iyi işbirliği yapabilir. İlerleyen süreçte bu işbirliğinin hayalden öte gerçeğe dönüşeceğine inanıyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Algün ve yönetimine teşekkür eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, “Yeni bir görev bize verildi. Bize inanan ve güvenenlere mahçup olmamak için çok çalışacağız. İlçelerimize yayılan bölümlerimiz var ve her yerde aynı kalite ve standardı yakalamak istiyoruz. İlerleyen süreçte esnaf ve sanatkarlarımızla en önemlisi Aydın halkıyla iyi işbirlikleri yapacağız. Birinci önceliğimiz ADÜ’ye daha üst seviyelere taşımak” diye konuştu.