Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonunda lider Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Karagümrük maçında 11 haftalık yenilmezlik serisini bırakan Aydınspor 1923’te futbolcuların morallerinin düzeltilmeye çalışılıyor. Kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Efeler’in Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, yol kazasına uğradıklarını söyledi.

Gezeroğlu, Karagümrük’ü yenebilecek bir takım olduklarını ancak mağlubiyet karşısında büyük şok yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Uzun yollarda küçük kazalar yaşanabilir. Biz de Karagümrük maçını böyle görüyoruz. Bu kazanın yaralarını en kısa sürede sarmak istiyoruz. Pendik maçı zor olacak. Ancak, taraftarımızın desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum. Tekrar bir yenilmemezlik süreci oluşturmamız gerek. Bunu yapacak gücümüz var. Futbolcularımıza güveniyoruz”

Öte yandan; Aydınspor 1923’te sol beke hafta sonunda Serkan Özdemir’in geçmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı teknik heyetin Serkan’a ‘hazır ol’ dediği öğrenilirken bu sezon 6 maçta forma giyen Aydınlı Serkan, son olarak 9.haftada oynanan Turgutluspor maçında forma giymişti. Maç eksiği bulunan Serkan’ın hafta sonuna kadar yetiştirilmesi bekleniyor.