Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, gösterdikleri performanstan ötürü takımdaki futbolcuları kutladı.

Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923’te moraller yerinde. Siyah-beyazlı ekibin Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, takımın durumunun üst düzeyde olduğunu ifade etti. Malatya karşısına kazanmak için çıkacakl arını belirten Gezeroğlu, “Aydınlıların desteğiyle bu maçı kazanacağımıza inancımız tam. Takımımızdaki her oyuncu işin ciddiyetinin farkında.3 puanı almak istiyoruz. 8 günde Yeni Malatyaspor, Hacettepe ve Fethiyespor ile karşılaşacağız. Bu 3 maçlık periyotta 7 puan alırsak zirveye gidip gitmeyeceğimizi daha net konuşacağız” dedi.

SIRAT KÖPRÜSÜNDEYİZ

Ligin puan olarak tam olarak ortasında bulunduklarını belirten Gezeroğlu, “Futbolcularımızın hepsi son 8 maçta inanılmaz mücadele etti. Takımımız artık oturdu. Önümüzde 3 maçlık sırat köprüsü var. Bu köprüyü istediğimiz puanlarla geçtiğimiz takdirde her şeyin daha güzel olacağına inancımız tam” diye konuştu.

Futbolcuların mücadelelerinden son derece memnun olduklarını anlatan Gezeroğlu, “Son günlerde transfer yapmamıza rağmen son derece karakterli oyuncular transfer etmişiz. Kaptanlarımız Mehmet Al ve Mustafa Şen’den en genç oyuncumuza kadar hepsi ‘adam gibi adamlar’. Kendilerinden önce takımı düşünüyorlar” ifadelerini kullandı.