Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarımdan Aydınspor 1923’te dört futbolcu 385 bin TL’yi bulana alacakları için TFF’ye başvurdu.

11 maçlık yenilmezlik serisinin ardından geçen hafta sonu Karagümrük deplasmanından eli boş dönen Aydınspor 1923’te 22 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olağanüstü kongre öncesi futbolculardan kaleci Ahmet Altın, Uğur Arslan Kuru, Sefa Aksoy ve Bayram Çetin alacakları ödenmediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu.

Sezon başından bu yana ekonomik sıkıntı yaşayan ve bir süre önce futbolcuların antrenman boykotu yaptığı Aydınspor 1923’te Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çevreye girmesiyle futbolculara bir miktar ödeme yapılmıştı. Ekonomik sıkıntıların yeniden gündeme geldiği siyah-beyazlı kulüpte TFF’ye başvuran Sefa’nın 140 bin TL, Uğur’un 70 bin TL, Bayram’ın 90 bin TL ve kaleci Ahmet’in ise 85 bin TL olmak üzere dört futbolcunun 385 bin TL alacağının bulunduğu öğrenildi. Federasyona başvuran dört oyuncu, bir ay içinde paralarını alamadıkları takdirde bonservislerinin boşa düşmesi sonucu serbest kalabilecek.

Öte yandan, takımda diğer bazı futbolcuların da ciddi miktarda alacakları bulunduğu ancak bu oyuncuların henüz federasyona başvurmadığı ifade edildi.