Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te futbolcular hafta boyunca antrenman boykotu yapmaya devam ediyor.

Takımda bulunan 25 oyuncunun yürekli ve her şeyden önce iyi insan olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Şu anda cebinde 1 TL bulunmayan oyuncular var. Belki geçmişinde üst düzey futbol oynayan insanlar idare edebilir ancak bu genç kardeşlerimizin durumu kötü”dedi.

“Aramızda eşi hamile olan ve evine para götüremeyen futbolcular var”diyen Mehmet Al, sözlerine şöyle devam etti: “22-23-25 yaşında olup hayatının geri kalanını idame ettiremeyecek olanlar var. 2.5 aydır Aydın’da olup para alamayanlar var. Bugüne kadar kendi yağımızda kavrulduk. Birbirimize destek olduk. Parası olan olmayana verdi. Ancak bizim de dayanacak gücümüz kalmadı. Kredi kartları patlayan arkadaşlarımız var. Artık, Aydın’da birileri elini taşın altına koymalı. Şu anda başkan bunu yapmaya çalışıyor. Ancak, tek başına kaldığı için yeterli olamıyor. Ya başkana net şekilde destek verilmeli, ya da para veren adamlar bu kulübe gelmeli. Birileri bir şeyler yapmalı. Artık kendi yağımızda kavrulacak durumumuz kalmadı. Bu takım böyle giderse dağılır. Aydın’a yazık olur”

SADECE TARAFTARIN SAHİP ÇIKMASI YETMEZ

Ümraniyespor karşısında onur mücadelesi verdiklerini anlatan Mehmet Al, “Maç bizim namusumuz. Çıkıp, kazanmak için illa ki elimizden geleni yaparız. Antrenman boykotu devam edecek. Aydınspor 1923 taraftarı bize sahip çıkıyor. Ancak,sadece onların sahip çıkması yetmez. Taraftar dışında Aydın’daki büyüklerin bizi umursamaz tavırları var. Bu tavırlarından vazgeçmeliler”ifadelerini kullandı.

Aydın’da Süper Lig’i kaldırabilecek potansiyel olduğunu anlatan Mehmet Al, şunları söyledi: “Ancak, şu tabloda başarı beklenemez. Taraftarıyla, futbolu yaşamasıyla Aydın Süper Lig’i kaldırabilecek kapasitede. Devre arasında bir iki takviye yapılırsa direkt olarak PTT 1. Lig’e yükselebiliriz. Ancak, içinde bulunduğumuz durum böyle devam ederse bu takım dağılır”