Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te geçen haftadan bu yana devam eden antrenman boykotu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun devreye girmesiyle sona erdi.

Aydınspor 1923’te paralarını alamayan futbolcuların Pazar günü 2-1 üstünlükle sona eren Ümraniyespor maçı öncesi geçen hafta başlattıkları antrenman boykotu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun soruna el koyarak devreye girmesi sonucu mutlu sonla noktalandı.

Ümraniyespor galibiyetinin ardından kendilerine ödeme yapılmadığı için futbolcuların antrenman boykotunu sürdürdüğü Aydınspor 1923’te takım kaptanları Mustafa Şen, Erdi Bakırcı, Aytek Aşıkoğlu, Uğur Arslan Kuru ve Ahmet Altın, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nu makamında ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları aktardı. Ardı ardına alınan puanlarla üst sıralara yükselen sporcuları dinleyen Başkan Çerçioğlu’nun güvence vermesi üzerine, takım kaptanları eylemin sona erdiğini duyurdu.

Takım olarak bugün antrenmana çıkacaklarını açıklayan Aydınspor 1923 kaptanları, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, sezon başından bu yana devam eden sorunların çözüleceği konusunda bize güvence verdi. Biz de kendisine şampiyonluk sözü verdik. Bugünden itibaren antrenmanlara yeniden başlayacağız. Hedefimiz bu hafta deplasmanda oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçını kazanarak zirveye doğru bir adım daha atmak. Bugünden itibaren zorlu deplasman maçının hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dediler.