Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, Aydınspor 1923’ün 11 maçlık yenilmezlik serisinin sırrının ‘birbirine bağlılık’ olduğunu belirtti.

Futbolcuların kolej takımı havasında hareket ettiğini anlatan Gezeroğlu, Aydınspor 1923’e şehrin desteğinin artması halinde takımın daha iddialı konuma geleceğini söyledi. Kongre sürecine girilen Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ufuk Gezeroğlu, futbolcuların ve teknik heyetin sahaya konsantre olduğunu bildirdi. Gezeroğlu şunları kaydetti: “Sezon başından bu yana 15 maça çıktık. 15 maç boyunca hep bir arada durduk. Futbolcuların sıkıntıları olduğunda Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu imdatlarına yetişti.Taraftarımız da içeride-dışarıda, yağmur-çamur dinlemeden hep destekledi. Bu desteklerle futbolcularımız daha da birleşti. Aydınspor armasının kıymetini bilen oyuncularla birlikteyiz. Bu takım birlikte devam ettiği takdirde daha büyük işler başaracaktır. Duyduğumuz inancı takıma verelim yeter”

4. hafta deplasmanda kaybettikleri Ofspor maçının ardından Of’ta bir gece kaldıklarını ve futbolcularla birebir görüştüklerini anlatan Gezeroğlu, şunları söyledi: “Toplantıda futbolcularımızla görüştüğümüzde ‘tavan yapacağız’ demiştik. O gün söylediklerimizin hepsi birebir çıktı. O haftadan sonra Konya Anadolu Selçuklu maçında 4-0 galip geldik. Planlarımız sahada hep tıkır tıkır işledi”